Maatschappij

Een heel bewuste keuze hebben wij gemaakt voor een bedrijfspartnership met Oxfam Novib. Door te ondersteunen middels microkrediet, helpt Oxfam Novib mensen op weg om in hun eigen onderhoud te voorzien.Mensen uit arme landen krijgen zo kredietfaciliteiten om hun eigen onderneming op te zetten. Daarnaast krijgen ze trainingen in ondernemersskills, marketing en productinnovatie. Wij geloven er in dat wij als ondernemers van nu de ondernemers van morgen kunnen helpen.Wij zijn partner van Students4Sustainability. De Stichting Students4Sustainability, kortweg S4S, is een studentenorganisatie met een duidelijk doel: investeren in duurzame techniek in de derde wereld. S4S investeert in duurzame, grensverleggende studentenprojecten in ontwikkelingslanden en daagt daarnaast technische studenten uit om duurzame techniek toe te passen in hun leven en werk.
RKVV Westlandia, Velo en Quintus zijn toonaangevende clubs in de regio. Zij zijn actief in voetbal, handbal en badminton. Op amateurniveau komen zij allen uit op de hoogste niveaus. Alhoewel wij landelijk actief zijn willen wij toch onze regionale roots niet vergeten.

Een flink deel van onze medewerkers woont in gemeente Westland. Middels sponsoring van deze drie clubs laten wij zien wat onze binding met het achterland is.

Veel van onze medewerkers doen in hun vrije tijd acties voor goede doelen. Als Vis Groep proberen wij veel van deze acties te steunen.