Vis IngenieursbureauMet onze operationele organisatie (Diamantboren en -zagen / Brandwerend afdichten / Saneren en amoveren) werken wij veel in bouwkundige en industriële toepassingen. Daarvoor is specifieke kennis nodige welke wij gebundeld hebben in ons ingenieursbureau. Overigens zijn wij binnen de branche de enige partij met een eigen ingenieursbureau.

Dit deel van de Vis Groep ondersteund op georganiseerde wijze de operationele bedrijven in de groep. Het ingenieursbureau is daarom een servicegerichte oplossing waar onze afnemers veel voordeel van hebben. Wij hebben hierdoor namelijk een grote kennisvoorsprong waarmee wij oplossingen kunnen bieden die in het bouwproces van grote invloed kunnen zijn. Zo denken wij met onze afnemers mee in het aanbestedingsproces en niet zelden krijgen wij te horen dat achteraf is gebleken dat juist daardoor de aanbesteding is gewonnen.

Naast onze operationele kennis kunnen wij u ook van dienst zijn met bouwlogistiek, wetgeving, constructieve oplossingen en duurzaamheidsvraagstukken.