Vis GroepDe Vis Groep is een technische service verlener in de wereld van bouw, installatietechniek, energie en industrie. Voor ons managementsysteem hebben wij het ISO 9001 certificaat zodat onze relaties verzekerd zijn van een hoge kwaliteitsstandaard.

Onze organisatie bestaat uit operationele bedrijven op het gebied van diamantboor- en zaagtechniek, brandwerend afdichten, saneren en amoveren. Bovendien hebben wij in Slijpservice West een handelstak in gereedschappen, slijpservices en PBM's.

Als ondersteuning van de operationele bedrijven hebben wij een service organisatie welke bestaat uit de Vis Academy, het Vis Ingenieursbureau en ons InnoLab. De Academy borgt alle opleidingen in de Vis Groep (voor nieuw personeel, bestaand personeel en onze flexibele schil). Het ingenieursbureau is voor alle technische support van de operationele bedrijven. Het InnoLab is ons creatieve laboratorium waar wij werken aan de innovaties van morgen. Hierrmee kunnen wij onze relaties support geven op een niveau welke uniek is in onze branche.

Ons duurzaamheidsbeleid is vergaand. Voor de resultaten zal ieder jaar een duurzaamheidsrapport verschijnen waardoor onze prestaties ook openbaar worden. Wij hebben als enige partij in onze branche het ISO 14001 certificaat en het CO2 certificaat (Milieu).

Voor een folder met meer informatie over de Vis Groep kunt u deze PDF (PDF - 383 KB) downloaden.