Vis AcademyWij hechten een groot belang aan de ontwikkeling en kwaliteit van onze mensen. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat geldt voor het door ontwikkelen van ervaren medewerkers maar ook voor het opleiden van mensen zonder werkervaring. Door opleidingstrajecten via onze eigen Vis Academy zijn wij in staat hoogwaardige kwaliteit te blijven leveren. Daarnaast kunnen wij de snelle groei van onze organisatie ook op het personele vlak blijven invullen.Geen werkervaring
Mensen zonder werkervaring willen wij graag een kans geven. Dat past bij de verantwoordelijkheid die wij graag nemen voor onze omgeving. Via onze door Fundeon geaccrediteerde leermeesters gaan zij in de praktijk aan de slag als betonboorder of -zager. Parallel daaraan volgen zij vanuit de Vis Academy via het ROC een scholingstraject van 2 tot 3 jaar. Een vol MBO diploma kan dan behaald worden.


SSB certificaat Erkend Leerbedrijf (PDF 77,5kb)

Ervaren medewerkers
De kwaliteit van ons werk zit in de kwaliteit van onze mensen. Ruim 63% van onze medewerkers bezit reeds de hoogste graad (boormeester I) welke geldt in de branche. Wij willen echter duurzaam zijn in het niveau van het werk dat wij iedere dag weer doen. Daarom blijven wij onze mensen scholen. Via het programma "Vakmanschap in stappen" borgen wij dat in onze eigen Academy. Het hoger management en middenkader volgen het programma "1LevelUp". Daarnaast hebben wij een breed scala aan andere mogelijkheden. De jaar planning van 2016 ziet u hieronder.
Flexibele schil
Voor alle mensen die in onze flexibele schil, diensten voor de Vis Groep verrichten, hebben wij een programma via de Vis Academy. Zo borgen wij dat iedereen werkt volgens de kwaliteitsstandaarden welke wij stellen. Op het gebied van VCA, veiligheidsprotocollen, certificering van materieel en veel meer, garanderen wij de hoogste kwaliteit.

Plaats van Academy in organisatie
De opleiding is voornamelijk toegespitst op ons boor- en zaagbedrijf. Echter ook voor Vis Passieve Brandbeveiliging, Vis Bouwservice en Stipt Techniek borgen wij het opleiden van onze mensen. Heel belangrijk is ook de rol die de Academy verzorgt bij de aanname van deze mensen voor deze werkmaatschappijen. Onderstaand schema geeft een overzicht.