Vis AcademyWij hechten een groot belang aan de ontwikkeling en kwaliteit van onze mensen. Dat geldt voor het ontwikkelen van ervaren medewerkers maar ook voor het opleiden van mensen zonder werkervaring. Door opleidingstrajecten via onze eigen Vis Academy zijn wij in staat hoogwaardige kwaliteit te blijven leveren.Geen werkervaring
Mensen zonder werkervaring willen wij graag een kans geven. Dat past bij de verantwoordelijkheid die wij graag nemen voor onze omgeving. Via onze door Fundeon en SBB geaccrediteerde leermeesters gaan zij in de praktijk aan de slag. Parallel daaraan volgen zij vanuit de Vis Academy via het Skillz Paspoort een scholingstraject van 2 tot 3 jaar. Dit programma hebben wij ontwikkeld samen met Volandis, HAN Hogescholen en TNO. Een vol MBO certificaat kan dan behaald worden.


SSB certificaat Erkend Leerbedrijf (PDF 77,5kb)

Ervaren medewerkers
Onze kwaliteit van werk moet ook duurzaam zijn. Daarom blijven wij onze mensen scholen. Via het programma “Vakmanschap in stappen” borgen wij dat in onze eigen Academy. Het management volgt het programma “1LevelUp”. Daarnaast hebben wij een breed scala aan andere mogelijkheden.

De kwaliteit van ons werk zit in de kwaliteit van onze mensen. Ruim 63% van onze medewerkers bezit reeds de hoogste graad (boormeester I) welke geldt in de branche. Wij willen echter duurzaam zijn in het niveau van het werk dat wij iedere dag weer doen. Daarom blijven wij onze mensen scholen via het door onszelf ontwikkelde programma 1LevelUp. Daarnaast hebben wij een breed scala aan andere mogelijkheden.

Plaats van Academy in organisatie