Diamantboor- en zaagtechniekDe Diamantboor- en Zaagtechniek bedrijven uit de Vis Groep zijn gespecialiseerd in betonboren, -zagen en frezen. Onze medewerkers kunnen deze werkzaamheden verrichten in beton, metselwerk, zand-cementdekvloeren, asfalt, natuursteen en bouwmaterialen van gips. Daarmee zijn de Vis bedrijven allround als het gaat om boren en zagen met diamant gereedschap. Wij maken gebruik van de beste en modernste apparatuur en daardoor kan er uiterst efficiënt gewerkt worden tegen een concurrerend tarief.

Ook op het gebied van (kwarts-) stofbeheersing is Vis compleet uitgerust met diverse materialen. De Vis Diamantboor- en Zaagtechniek bedrijven zijn VCA gecertificeerd en hebben vakkundig opgeleid personeel voor alle denkbare werksituaties. Daarnaast hebben onze bedrijven ook het ISO 9001 en ISO 14001 certificaat. Daarmee is onze organisatie de enige in de branche. Op het gebied van ons managementsysteem en duurzaamheid zijn wij dus koploper.

De Vis Diamantboor- en Zaagbedrijven houden zich ook bezig met het plaatsen van chemische verankeringen en het inlijmen van stekeinden. Een extra service daarbij is de mogelijkheid tot het leveren van draadstangen en Feb 500 wapeningstaal. Vanuit voorraad en op maat gezaagd en ontvet, leveringen op het project, just in time. Leverancier onafhankelijk hebben we tevens een aantal merken lijm, welke in vele verschillende situaties als beste kunnen worden ingezet.

Met een netwerk van 7 vestigingen hebben wij een landelijke dekking.

  • Vis Wateringen
  • Vis Roosendaal
  • Vis Balkbrug
  • Vis Hengelo
  • Vis Brabant Boor Uden
  • Vis GVH / Weslon Soest
  • Vis GVH / Weslon Ter Aar

  • In de decentrale magazijnen zijn altijd alle standaardmaten diamantboren en -zagen in voorraad, zodat stagnatie in de werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt. Het compleet ingerichte wagenpark, met ook een kleine voorraad aan diamant materiaal met de modernste apparatuur, staat garant voor een perfect service level.

    Binnen de Vis Groep hebben wij een eigen Vis Academy. Hier maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt. Een deskundige praktijkopleider of leermeester van het leerbedrijf zorgt voor de begeleiding van de leerling. Als erkend leerbedrijf leiden wij leerlingen op voor de BBL 3 opleiding betonboorder. Bij een BBL werkt de leerling ongeveer 3 weken begeleid bij ons en gaat in de vierde week 4 dagen naar school. Naast een positieve maatschappelijke bijdrage wil Vis Diamantboor en Zaagtechniek een kwalitatief goede en gediplomeerde constante instroom van betonboorders bewerkstelligen. We zijn dan ook erg trots op de erkenning vanuit Fundeon.