Maatschappij

Een heel bewuste keuze hebben wij gemaakt voor een bedrijfspartnership met Oxfam Novib. Door te ondersteunen middels microkrediet, helpt Oxfam Novib mensen op weg om in hun eigen onderhoud te voorzien.Mensen uit arme landen krijgen zo kredietfaciliteiten om hun eigen onderneming op te zetten. Daarnaast krijgen ze trainingen in ondernemersskills, marketing en productinnovatie. Wij geloven er in dat wij als ondernemers van nu de ondernemers van morgen kunnen helpen.
RKVV Westlandia, Velo en Quintus zijn toonaangevende clubs in de regio. Zij zijn actief in voetbal, handbal en badminton. Op amateurniveau komen zij allen uit op de hoogste niveaus. Alhoewel wij landelijk actief zijn willen wij toch onze regionale roots niet vergeten.

Een flink deel van onze medewerkers woont in gemeente Westland. Middels sponsoring van deze drie clubs laten wij zien wat onze binding met het achterland is.


Miv van het seizoen 2015 / 2016 zullen wij sponsor zijn van ADO Den Haag. Met business seats en boarding achter het doel draaien wij mee in de eredivisie. Maar heel belangrijk om te vermelden is dat wij participeren in MVO trajecten welke ADO uitzet in de wijken in Den Haag.